Action kaart vellum pads

Een hele tijd geleden had ik deze vellum pads gekocht. Vandaag laat ik er een snelle kaart mee zien.

In een van de blokken zit een honingraat patroontje. Toevallig had ik van een merk een honingraat snijmal. Die heb ik gebruikt als embossing folder, door een rubber mat te gebruiken in plaats van aan twee kanten alleen harde platen. Wil je hier meer over weten? Laat dan even een reactie achter. Dan kan ik daar een ander artikel aan wijden. Zoals gebruikelijk vind je onderaan dit artikel alle gebruikte materialen.

Met de snijmal heb ik daarmee een honingraat met relief gemaakt. Deze heb ik langs de kanten van het ge-embosste deel uitgeknipt. Met glossy accents (GA) heb ik het vastgeplakt op het papier. Dat geeft het minste zichtbare effect op vellum. Het papier is van vellum en daardoor zie je heel veel lijmsoorten erdoor heen. GA heeft dat ook wel, maar minder.

Action kaart vellum pads

Daarna heb ik een quote uit een ander blok gehaald, in dezelfde kleuren als het honingraat patroontje. Dat houdt het rustig. De hoeken heb ik bewerkt met een hoekpunch. Waar ik deze vandaan heb weet ik niet meer. Die heb ik al zo lang in mijn bezit. Ook dit heb ik vastgeplakt met wat GA. Een beetje over de letters, zodat je er het minst van ziet.

Action kaart vellum pads

Daarna heb ik nog een zeshoek los opgeplakt. Met uiteindelijk nog wat pailletten uit een zakje van Lucy’s Shop. Wederom met GA.

Action kaart vellum pads

Action kaart vellum pads

Een snelle kaart en een ware spreuk!

Liefs van Ivette
 

Gebruikte materialen:

  • taylored expressions – #TEEF56 Honeycomb
  • Enchanting sequins – Lucy’s Shop
  • Glossy Accents – Ranger
  • pincet, snijmachine, hoekpunch, werkmat, schaar
  • Big Shot machine
  • kaartbasis (Action)
Snelle kaart met Action Vellum pads

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-93080120-1