Twinmarkers review overzicht Kettle CardsDe twinmarkers van de Action. Velen van jullie zullen ze wel hebben zien liggen. De ene keer vind je ze per 3 verpakt. De andere keer kun je mooie doosjes kopen. En ik heb voor jullie ook een printable: overzicht van deze alcochol markers!

Hier op de foto zie je 4 doosjes die ik heb gekocht, aangevuld met andere stiften die ik al had van de setjes per 3. Inmiddels heb ik 54 twinmarkers in mijn bezit. Er zitten 12 stiften in 1 doosje, gecombineerd in grofweg hun eigen kleur, ofwel blauw bij blauw, groen bij groen, etc..

De doosjes kun je open neerzetten en dan mooi gebruiken om de stiften neer te zetten. Ik heb ze op nummer gesorteerd, maar je kunt ze natuurlijk ook op kleur sorteren. Ik merk dat de nummering wel aardig overeen komt met de kleuren. De bakjes die ik hierdoor overheb gebruik ik voor andere stiften.

De kleuren

Twinmarkers review overzicht Kettle Cards

De namen zijn veelal leuk bedacht en goed passend bij de kleur zelf. Echter, sommige kleuren vind ik niet echt bij de naam passen, of andersom. Neem bijvoorbeeld 56 Mint Green. Deze is echt niet die vertrouwelijke mint kleur.

Schrik niet van de kleuren die je nat neerzet. 36 Cream krijgt een heel rare natte kleur mee, terwijl hij opgedroogd  wel een mooie kleur is. Iets te geel nog voor mijn voorkeur, maar een prima kleur om mee te werken.

De kwaliteit

De stiften bestaat uit een brede punt en een smalle punt. Een verklaring voor de naam (duh). Hoewel die brede punt wel handig is om te hebben, merk ik dat ik deze eigenlijk niet gebruik. Het is wel leuk om in mega veel kleurtjes een markering te maken in een tekst, maar vaak is de brede punt toch weer te breed. De smalle punt gebruik ik het liefst. Daarmee kun je uiteraard beter richten, en fijner werken.

De kwaliteit van de stiften is wat je kan verwachten van de Action. Niet persé slecht. Maar ze mengen wat minder makkelijk dan de duurdere merken. Ik raad aan om er even mee te oefenen, zodat je ziet wat je moet doen om het gewenste effect te krijgen. Sommige kleuren mengen ook minder goed met elkaar, waardoor je rare strepen krijgt. Het echte overloop van licht naar donker is dan moeilijk te bereiken.

Qua prijs vind ik ze in goede kwaliteit. 1 doosje van 12 stiften staat gelijk aan 2 stiften van bijvoorbeeld de Spectrum Noir Illustrator (SNI) markers. De stiften gaan minder lang mee, heb ik het idee. Ze voelen wat goedkoper aan dan de SNI stiften. Het zijn goede stiften om met een kleiner budget mooi mee te werken. Het is geen straf om ze te hebben. Sterker nog, als ze in de winkel liggen, gaat dat als een lopend vuurtje en zijn ze zo weer uitverkocht.

Wat voorbeelden met de twinmarkers

Ik heb natuurlijk al wat voorbeelden gemaakt met de twinmarkers. Deze kaart is ook te vinden als blogartikel. Hier kun je nog eens rustig nalezen hoe ik de kaart heb gemaakt.

Deze kaart kun je ook op youtube bekijken.

Een andere kaart is deze Out Of This World gemaakt. Maar niet alleen met twinmarkers. Ook heb ik SNI stiften gebruikt. En zoals je zien, kun je stiften aardig goed met elkaar mengen. Hiervan is een blogartikel verschenen, die vind je hier.

Kettle Cards - Out of this World

Kettle Cards - Out of this World

Ook deze video is te zien op youtube:

Free Printable

Als fervente DIY’er houdt ik ook van overzicht. Zo kun je goed ziet wat je bezit, welke kleuren je hebt. En zo is het ook makkelijker om kleuren bij elkaar te zoeken voor het palet dat je hanteert in je project. Ik heb nu twee overzichten gemaakt. Een op nummer en een op kleur. Allebei kun je ze hier downloaden.

Twinmarkers overzicht Kettle CardsTwinmarkers op nummer
versie 31-12-2018

Twinmarkers op kleur
versie 31-12-2018

Laat je even weten wanneer je ze gedownload hebt en ze kunt gebruiken?

Zoals je kunt zien in de overzichten, zijn een paar nummers zonder titel erachter te vinden. Deze nummers bestaan voor zover ik weet wel, maar de naam weet ik niet. Weet jij die wel? Laat het weten, dan kan ik het overzicht aanvullen. Heb je nummers die niet in het overzicht staan? Laat het ook graag weten, zowel nummer als naam. Dan zet ik die erbij in het overzicht.

Liefs van Ivette

EDIT 24 augustus 2018: Dankzij vele lieve lezers hebben we weer een heleboel nummers bij kunnen voegen. Iedereen dank daarvoor! De lijsten zijn hier al bijgewerkt en te downloaden. De layout wordt net weer iets anders, om alles op een pagina te kunnen plaatsen. Ik heb nog geen duidelijk overzicht van alle glittervarianten. Let me know welke dat zijn in een reactie. Dan zal ik daar waarschijnlijk een aparte bladzijde van maken, misschien in combinatie met de fluorescerende markers.  

EDIT 17 april 2018: er waren weer een aantal bijdragen, die zijn nu toegevoegd. Het bestand wordt daardoor wel wat groter. Ik heb er 3 kolommen van gemaakt, zodat het wel nog op 1 A4 past. Gevolg is wel dat ik de marges moest aanpassen naar 0,6 (in Excel). Pas met afdrukken dan ook even de marges aan, zodat je alles meeneemt op het overzicht en je niet met afgebroken randen blijft zitten. Veel plezier ermee. Bedankt Philip, Kristel, Marjon, Debbie en Nel!

EDIT 04-01-2018: de bijdragen van lezers zijn toegevoegd aan de documenten. Bedankt iedereen die een bijdrage heeft gedaan!

Sharing is caring
instagram pinterest youtube bloglovin facebook google
REVIEW: Twinmarkers van Action + FREE Printable
Getagd op:        

39 gedachten over “REVIEW: Twinmarkers van Action + FREE Printable

 • december 7, 2017 om 12:34 am
  Permalink

  Hoii hoii!

  Wat fijn dat je een printable ervan heb gemaakt, ik was al gewoon met de hand begonnen en begreep de nummering en kleuren al niet zo goed ( de logica ervan iig). Het viel me gelijk op dat je nummertje 3 er nog niet bij heb staan deze heb ik wel en dat is rosé red. Nou was verder mijn vraag als ik jou verhaal zo goed lees zijn de cijfers dus niet op 1 volgende? En weet je misschien het aantal als je ze allemaal zou hebben?

  Dankjewel en super fijn je printables!!

  Beantwoorden
  • december 18, 2017 om 10:13 pm
   Permalink

   Hi Charel,

   Dank je wel voor je berichtje en toevoeging. Ik ga hem dit weekend toevoegen aan de lijst.

   De cijfers zijn inderdaad niet allemaal opeenvolgend. Er missen nummers. Of die ooit komen, geen idee. Maar de volledige 100 worden niet verkocht.

   Groetjes en veel plezier!

   Beantwoorden
 • februari 19, 2018 om 5:29 pm
  Permalink

  Hoi
  Ik heb een hele lijst met kleuren + namen dus hier komt ie!
  131 skin white
  138 light pink
  143 mint blue
  144 baby blue
  146 mauve shadow
  147 pale lilac
  171 jade green
  174 spring dim green
  179 aqua mint
  183 phthalo blue
  cool grey 5
  blue grey 1
  blue grey 5

  -Silke

  Beantwoorden
  • februari 19, 2018 om 11:31 pm
   Permalink

   Super, Silke! Dank je wel, ik ga ze toevoegen! In de loop van de week staat het vernieuwde bestand online! Het is een tijdje rustig geweest, en toevallig keek ik vanavond weer. Morgen heb ik weer tijd ingepland! Bedankt voor je bijdrage.

   Beantwoorden
 • maart 1, 2018 om 11:01 pm
  Permalink

  Hoi, hierbij nog wat nummers en kleurtjes (Action België)
  18 Peach
  123 Fluo Yellow
  124 Fluo Green
  139 Flesh
  85 Vivid Purple
  10 Deep Red
  16 Coral Pink
  140 Light Orange

  Beantwoorden
  • maart 11, 2018 om 11:25 pm
   Permalink

   Hoi Philip,

   Dank je wel! Ik ben er ook al een paar in Nederland tegengekomen afgelopen week!
   Ik neem ze mee in het overzicht, komende week!

   Liefs,
   Ivette

   Beantwoorden
 • maart 8, 2018 om 9:52 pm
  Permalink

  Deze heb ik allemaal niet 🙁
  Is het al lang geleden dat deze in de winkel lagen of heb je ze pas gekocht?

  Beantwoorden
  • maart 11, 2018 om 11:25 pm
   Permalink

   Hoi Marjon, bedankt voor je bijdrage! Ik neem ze van de week mee!

   De meesten heb ik lang geleden gekocht, maar afgelopen week kon ik weer nieuwe nummers kopen. Ze blijven er steeds komen.

   Liefs, Ivette

   Beantwoorden
 • maart 8, 2018 om 9:55 pm
  Permalink

  Ik heb nog wel 8 andere markers die nog niet in het lijstje staan…

  33 – Melon Yellow
  53 – Turquoise Green
  59 – Pale Green
  75 – Dark Blue Light
  Metallic White
  Metallic Black
  Metallic Silver
  Metallic Gold

  Gr. Marjon

  Beantwoorden
 • maart 20, 2018 om 10:54 am
  Permalink

  Ik heb nog een paar Nummers ( gisteren gekocht)
  46. Vivid green
  68. Turquoise blue
  126. Fluorescent pink
  166. Mignonette
  172. Spectrum geen
  178. Cool shadow

  Beantwoorden
  • maart 29, 2018 om 10:54 pm
   Permalink

   Hoi Nel,

   Bedankt voor je toevoeging! Ik neem ze binnenkort weer mee!

   Liefs van Ivette

   Beantwoorden
 • maart 28, 2018 om 4:21 pm
  Permalink

  Nog 3 nummers :
  46 – vivio green
  172 – spectrum green
  166 – mignon elite

  Groetjes, Kristel

  Beantwoorden
  • maart 29, 2018 om 10:55 pm
   Permalink

   Hoi Kristel,

   Super, dank je wel voor je bijdrage!

   Liefs van Ivette

   Beantwoorden
  • mei 30, 2019 om 10:10 pm
   Permalink

   Bedankt voor het overzicht! Super handig!!!! 👍🏼

   Ik heb nog nummers die er niet opstaan,
   21 Terra Cotta
   141 Buttercup Yellow
   164 Anise

   Groetjes,
   Jolanda

   Beantwoorden
 • april 11, 2018 om 3:37 pm
  Permalink

  hoihoi! heel fijn dat je een printable hebt gemaakt 😀 zo kan ik precies zien welke ik nog mis.

  ik heb er echter wel nog een paar gevonden die nog niet in het document staat:
  53 turquoise green
  23 orange
  85 vivid purple
  10 deep red
  25 salmon pink
  68 turquoise blue
  104 brown grey
  41 olive green
  65 ice blue
  33 melon yellow

  Beantwoorden
  • april 17, 2018 om 4:27 pm
   Permalink

   Hoi Debbie!

   Super, die neem ik weer mee!
   Fijn dat je het document kunt gebruiken, veel plezier ermee!

   Liefs van Ivette

   Beantwoorden
 • mei 12, 2018 om 8:22 am
  Permalink

  wat een super leuke en makkelijke kaart.

  Heb nog wel een paar aanvullingen:
  81 Deep Violet
  31 Dark Yellow
  96 Mahogany
  101 Yellow Ochre
  198 Tender Pink

  Beantwoorden
 • mei 23, 2018 om 12:16 pm
  Permalink

  Hoi Ivette,
  ik heb net een aantal kleuren gekocht die nog niet in je printable (goed werk!) staan:
  9 Pale Pink
  31 Dark Yellow
  57 Turquoise Green Light
  81 Deep Violet
  91 Natural Oak
  96 Mahogany
  101 Yellow Ochre
  103 Potato Brown
  136 Blush
  182 Frost Blue
  198 Tender Pink
  CG3 Cool Grey
  CG6 Cool Grey

  Beantwoorden
 • juni 3, 2018 om 8:43 am
  Permalink

  Hi Ivette,

  Dank je wel voor de lijst. Ik heb ze beide uitgeprint, op wat dikker papier, en kwam erachter dat ik er een aantal nog niet heb. O no!!

  Ook heb ik nog nummers die er niet opstaan
  26 pastel peach
  28 fruit pink
  38 pale yellow
  101 yellow ochre

  Nummer 3 staat trouwens niet op de kleuren kaart!

  Nogmaals bedankt! Hier heb ik zeker wat aan. Maar zit toch te denken om andere markers te kopen. Copic hoor ik veel goede verhalen over. Ik ga er maar eens op googlen

  Groetjes Hilda

  Beantwoorden
 • juni 24, 2018 om 9:09 pm
  Permalink

  Hi!

  Wat een fijne printable!
  Ik heb vandaag toevallig een setje gekocht met daarin nummer 81 – Deep Violet. Deze staat nog niet in het lijstje 🙂

  Beantwoorden
 • juni 30, 2018 om 8:42 am
  Permalink

  Hallo iedereen,

  Ik heb nog een paar kleurtjes die toegevoegd kunnen worden

  9. Pale Pink
  31. Dark Yellow
  57. Turquoise Green Light
  81. Deep Violet
  91. Natural Oak
  96. Mahogany
  101. Yellow Ocher
  103. Potato Brown
  182. Frost Blue
  198. Tender Pink
  CG3. Cool Grey
  CG6. Cool Grey

  Beantwoorden
 • augustus 7, 2018 om 8:39 pm
  Permalink

  Hoi,

  Bedankt voor de kaarten. Nu weet ik eindelijk hoe ik ze goed kan sorteren. En ook welke ik nog mis.
  Heb ze net gesorteerd per kleur en had nog wat kleurtjes over (of niet goed gekeken).

  31 Dark Yellow
  77 Pale Blue
  81 Deep Violet
  96 Mahogany
  101 Yellow Ochre
  198 Tender Pink

  Groetjes, Petra

  Beantwoorden
 • augustus 12, 2018 om 10:51 am
  Permalink

  Hoi Allemaal!

  Super bedankt weer voor de reacties!! Ik ga de toevoegingen vandaag weer allemaal verwerken. Wanneer de lijst online staat, plaats ik ook een nieuw bericht op de socials en op de website!

  Nogmaals enorm bedankt!

  Liefs van Ivette

  Beantwoorden
 • augustus 14, 2018 om 5:58 pm
  Permalink

  Hoi Ivette
  Waar kan je de kleurenkaarten downloaden. Vind het superhandig .Zo kun je altijd zien welke je nog moet hebben en zeker nu de nieuwe kleuren er zijn .
  Gr. Riek

  Beantwoorden
  • augustus 14, 2018 om 10:44 pm
   Permalink

   Beste Riek,

   Dank voor je bericht! Deze zijn vanavond online gekomen. Je kunt nu de nieuwe versie downloaden.

   Liefs, Ivette

   Beantwoorden
 • oktober 1, 2018 om 10:26 am
  Permalink

  Hoi,

  Bedankt voor de kleuren kaart.
  Was die van mij helaas kwijt. Nu kom ik bij die van jou terecht :).

  Maar ik mis nog een aantal nr’s / kleuren die er nog niet aan toegevoegd zijn.

  66 baby blue
  88 pruple grey
  135 pale cheny pink
  137 medium pink
  145 pale lavender

  Groetjes,
  Elke

  Beantwoorden
 • oktober 6, 2018 om 3:28 pm
  Permalink

  Ik ben op zoek naar de skin white 131 en flesh 139.. Kent iemand een action waar die liggen?

  Beantwoorden
 • november 27, 2018 om 7:43 am
  Permalink

  super lijstje!!

  Ik heb nog volgende ontbrekende nummer:

  15 Geranium
  26 Pastel Peach
  28 Fruit Pink

  Beantwoorden
 • december 2, 2018 om 4:04 pm
  Permalink

  ook zijn er metallic versies zonder nummer. die mis ik ook nog op de kaart

  metallic rose
  metallic yellow

  Beantwoorden
 • december 2, 2018 om 7:57 pm
  Permalink

  Bedankt voor de kleurenkaart.
  Ideaal. Groetjes Anita

  Beantwoorden
 • december 5, 2018 om 11:34 am
  Permalink

  Hoi,

  Ik heb nog:
  Nummer 28 Fruit Pink
  Nummer 26 Pastel Peach
  Nummer 3 Rosé Red

  Beantwoorden
 • januari 28, 2019 om 1:37 pm
  Permalink

  Hoi,
  Super bedankt voor je kleurenkaart! Super om zo’n overzicht van je kleuren te hebben.

  Ik heb nog een kleurtje die ik niet op je lijst kon vinden:
  175 Lime Green.

  groetjes,

  Beantwoorden
 • februari 7, 2019 om 11:19 am
  Permalink

  Hallo,

  Heel erg bedankt voor je lijstje. Ik heb nog een toevoeging. Nr. 15, Geranium.

  Ook zag ik dat je bij nr. 44 zowel “Fresh Yellow” als “Fresh Green” hebt staan. Geen idee of er 2 nr. 44’s zijn maar die van mij is “Fresh Yellow”.

  Beantwoorden
 • februari 8, 2019 om 6:24 pm
  Permalink

  Hoi hoi
  Ik heb nog een paar kleurtjes gevonden bij de Action die je er niet bij hebt staan.
  Metallic green
  Metallic black
  Metallic blue
  Metallic purple
  Metallic gold
  Metallic zilver

  Groetjes Monieck

  Beantwoorden
 • februari 12, 2019 om 11:22 am
  Permalink

  Dank voor het te downloaden overzicht! Ik was er zelf al eentje begonnen met de kleuren die ik het meest gebruik. Je hebt vast ook veel kleuren dubbel door het kopen van meerdere sets? Ik wilde ze opsturen naar een vriendin, maar de envelop met porto kost meer dan de stiften… Ik heb nu 52 kleuren. Ik fiets nog wel langs andere actions binnenkort. Hierboven staan veel kleuren die ik nog niet heb. Ik heb ook kleuren die niet op je lijst-op-nummer staan:
  31 Dark Yellow
  38 Pale Yellow
  49 Pastel Green
  175 Lime Green

  Beantwoorden
 • april 28, 2019 om 4:18 pm
  Permalink

  Nog een paar kleuren

  175 lime green
  69 prussian blue
  72 napoleon blue

  En de metallic kleuren (deze hebben geen nummer)

  metallic yellow
  metallic silver
  metallic rose
  metallic purple
  metallic mint
  metallic green
  metallic gold
  metallic black
  metallic blue

  Beantwoorden
 • juni 2, 2019 om 9:21 am
  Permalink

  Hoihoi,
  Ik weet niet of je de lijst nog bij werkt maar heb er nog 2 die er niet bij staan 😉
  57, Turquoise Green Light
  81, Deep Violet
  Groetjes van Arianne

  Beantwoorden
 • juni 20, 2019 om 8:52 am
  Permalink

  Ik heb nog 2 kleuren voor als je de lijst weer bijwerkt
  15 geranium
  175 lime green (velen missen deze in de lijst)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-93080120-1