shoplog inktHoi lieve mensen, ik heb weer wat spulletjes gekocht. Wat inkt kussentjes en nog wat basisdingetjes. Hier lees je precies wat dat is.

Ik heb nog niet zo’n grote inkt voorraad, dus af en toe kom ik een aantal inktkleuren tegelijk. Niet 1 of 2, maar zoals in dit geval, wel 9 inktkussens tegelijk. Niet alleen maar grote ink pads hoor. Ik koop ook regelmatig kleintjes, zoals je ziet op de eerste foto. Die kleine inkt kussentjes liggen heel goed in je hand en zijn daardoor makkelijk te gebruiken en te controleren. Je ziet precies wat je doet. Die groters zijn vooral fijn omdat ze, vermoed ik, langer meegaan. Maar ook omdat je er meer inkt tegelijk meer kunt verwerken.

Voordat ik verder ga met de shoplog, wil ik eerst even aangeven dat alles in dit artikel zelf gekocht is. Niets is gesponsord!

Bij The Stamping Cottage heb ik alleen inkt gekocht. Het Hero Arts┬áTami’s Mint Chip Dye Inks (AF362) in 4 kleine kussentjes, of cubes zoals Hero Arts deze noemt. Dit setje heb ik voornamelijk voor de bruine kleuren gekocht. Ik kon ze ook groot kopen, maar dan had ik er niet nog 2 kleuren bij. Scheelt weer. De kleuren die in het setje zitten zijn Mint Julep, Sea Glass, Soft Brown en Cup O’Joe. Ik heb 1 grote Hero Arts Dye Ink gekocht, genaamd Soft Sand. Die was niet te vinden in een setje. Daarnaast heb ikv an Ranger Archival Ink de kleur Sap Green gekocht. Ik wel een keer die techniek proberen op Yupo basis proberen. The Stamping Cottage deed er dit keer een leuk klein stempeltje cadeau bij die je weer als tekststempel op een kaart kunt gebruiken, heel lief!

shoplog inkt

Hij Hobbycompleet De Duif kocht in onderstaand setje. Dat bestaat uit 3 kleuren Distress Ink, mustard seed, blueprint sketch en mermaid lagoon. Ik was al een tijd op zoek naar de blauwe kleuren. Iedere keer kwam ik met een projectje in de knoei, omdat ik geen blauwe distress ink had die ik als mooie kleur waterverf kon gebruiken. Verder heb ik eindelijk een T-ruler, ofwel een lineaal met haaks stukje erop, zodat je lijnen op papier altijd perfect horizontaal/verticaal zijn. Een ander ding is een nieuw acryl block voor de stamps die je moet vastplakken. Deze is iets breder dan alle andere blokken die ik heb, heel fijn! De een na laatste wat ik besteld heb is Yupo basis voor een mooie techniek die ik bij Jennifer McGuire heb gezien. Die wil ik graag gaan uitproberen. Het laatste is een stempelset van Hero Arts, Layering Deer. Ik hoor je al denken, waar is de die cut set. Die was er niet.

shoplog inkt

Al met al weer mooie spulletjes gekocht, waarmee ik weer heel mooie producten kan maken.

Liefs van Ivette

 
Kleine shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UA-93080120-1