Op deze pagina vind je alle kaarten die ik heb gemaakt. Ik schrijf er dan een blog over met de materialen die ik heb gebruikt, hoe ik het heb gemaakt en welke stappen ik heb gezet. Heb je vragen over materialen, kaarten of iets anders gerelateerd aan de kaart? Plaats een reactie eronder en ik geef zo snel mogelijk antwoord.

Ook vind je hier shoplogs van hobbyspulletjes. Ik kijk vaak bij anderen wat zij hebben gekocht. Dit is voor mij een inspiratiebron. Je doet dan nieuwe ideeën op en vindt de mogelijkheden in de winkel. Om anderen inspiratie te geven vind je hier dan ook mijn shoplogs.

Verder heb ik een categorie producten. In deze categorie behandel ik producten en laat ik zien wat je er mee kunt doen. Als de artikelen gesponsord zijn, kun je dat onderaan het artikel lezen. De producten die ik met je deel vind ik zelf erg leuk om te gebruiken. Waar op ik tegen aan? Wat is handig om te doen? Zijn er meerdere variaties van het product? Je leest het in deze categorie.

Ben jij een bedrijf en wil je dat jouw product een review krijgt op deze website? Neem dan contact op via kettlecards@ivetteslife.nl.

UA-93080120-1
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)